Published On: mie, Apr 2nd, 2014

VIDEO O braileanca a facut striptease in fata a 20 de barbati, apoi a spus ca a fost violata. A sfarsit la divort!

decizie judecatoreascaIn urma cu 5 luni, Alina Sotiriu reclama ca a fost violata, sotul acesteia spunand ca doreste sa depuna actele de divort. Zis si facut! Probabil ajuns la capatul rabdarilor din cauza rusinii, acesta a chemat-o pe Alina la tribunal. Cele doua fete, in varsta de 3 si respectiv 7 ani, au devenit, conform spuselor vecinilor, martore la aventurile neortodoxe ale mamei lor.

Totul a inceput in luna aprilie a anului 2013. Alina Sotiriu din comuna Romanu, in varsta de 34 de ani, a reclamat la Postul de Politie din localitate ca a fost sechestrata si violata de cinci consateni. La acea vreme femeia, originara din Brasov, era casatorita, sotul ei lucrand in Armata.

In seara de dinaintea reclamatiei, Alina a venit insotita de un vecin la un bar din centrul localitatii, unde a consumat bauturi alcoolice si i-a spus patronului localului ca doreste sa asculte muzica. Nu i s-a respectat dorinta si a parasit incinta, la ora 19.00, indreptandu-se catre alt bar, la doar 20 metri distanta.

casa victima copyIn acel loc s-a intalnit cu mai multi localnici, printre care se afla si Vasilica Nicolae, de 17 ani, fiul patronului barului. Dupa mai multe pahare de alcool, tanara s-a suit pe mese si a inceput sa danseze lasciv in fata barbatilor, intr-un moment incitant de striptease. La ora 23.00, Alina Sotiriu a parasit birtul impreuna cu 5 barbati: Cornel Gheorgiu de 22 ani, Auras T. de 19 ani, Vasilica Nicolae de 17 ani, Ene Constantin de 22 ani si Ionel Valsan de 46 ani.

Conform declaratiilor unor martori pentru Infobraila, femeia a plecat de bunavoie, nefiind fortata sau agresata. Cei sase au mers aproximativ 500 de metri, oprindu-se la o casa, la care avea acces unul dintre barbati, unde au intretinut relatii sexuale.

Primaria Romanu a demarat o ancheta sociala la domiciliul Alinei Sotiriu, care se afla in derulare. Edilul comunei ne-a precizat ca au fost sesizati de localnici care au declarat ca femeia isi lasa copii prin vecini pentru a putea petrece cat mai mult timp in compania barbatilor care o viziteaza.

Dumitru Vasilache ne-a mentionat ca a discutat cu invatatoare fiicei cea mare a Alinei, aceasta spunandu-i ca este “un copil foarte bun la carte, insa a inceput sa absenteze nemotivat”.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului s-a autosesizat in acest caz, directorul adjunct al institutiei, Simona Cimpoae, ne-a declarat la acea vreme ca Directia va initia o ancheta in acest caz, iar concluziile vor fi prezentate opiniei publice.

Casatoria celor doi soti s-a incheiat in data de 23 octombrie 2013, prin hotarare data de Judecatoria Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author