Published On: Soare, Apr 13th, 2014

VIDEO: Erbicide INTERZISE IN ROMANIA la firma unui brailean!

erbicidPolitistii au identificat si ridicat in vederea continuarii cercetarilor 58,45 kg erbicid, substanta solida expirata, susceptibil de a fi contrafacuta, 9 litri de substanta lichida expirata si 40 litri de erbicid, care din anul 2013 nu mai este omologat pentru a fi comercializat pe piata romaneasca.

Actiunea a facut parte dintr-un amplu control instrumentat de Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Galati, impreuna cu politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase al IPJ Braila.

In spatele acestor deficiente este un brailean in varsta de 46 de ani, administrator al societatii.

Barbatul este cercetat acum de politistii S.A.E.S.P. Galati, sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similar, neluarea masurilor de eliminare totala a substantelor si preparatelor periculoase care au devenit deseuri, producerea, livrarea sau utilizarea ingrasamintelor chimice, precum si a oricaror produse de protectie a plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializarii.

Comentarii

comentariu

About the Author