Published On: mar, Apr 1st, 2014

VIDEO Braileanca care A URCAT PE SCENA alaturi de LADY GAGA. VEZI cat de frumoasa e tanara!

Share This
Tags

poza luciaLa numai 14 ani, Lucia-Nicoleta Abdulea se putea lauda cu ceea ce multi alti copii de varsta ei nu o pot face.

Fan inrait al cantaretei Lady Gaga, artista care a castigat 5 premii Grammy si care ocupa locul I la cele mai multe vizualizari pe Youtube, cunoscuta pentru stilul excentric, Lucia a avut un privilegiu de neuitat. Tanara a urcat pe scena alaturi de cantareata in august 2012, cand artista a sustinut un concert in Piata Constitutiei din capitala.

Inainte de a interpreta ultima melodie, "On the edge", diva a luat din public o fata si un baiat. Braileanca Lucia a plans de emotie si de bucurie, fiind coplesita de faptul ca se afla alaturi de idolul sau. Lady Gaga i-a daruit o jucarie de plus care era pe scena, a dansat si a cantat impreuna cu ea.

Lucia AbduleaLucia-Nicoleta este eleva in clasa a X-a la Colegiul National "Nicolae Balcescu".

Cu o frumusete fizica usor de remarcat, Lucia este apreciata in cercul sau de prieteni, mai ales pentru "stilul ce nu pare romanesc si pentru ca a urcat pe scena cu Lady Gaga acum cativa ani, Lucia este o fata foarte frumoasa". Descrierea apartine unui blogger brailean.

“Nu fac prea multe lucruri in timpul liber, am cantat 7 ani la chitara, sunt scunda si n-am idee ce mai pot spune despre mine… as prefera sa primesc mai bine cate o intrebare si sa raspund, as avea o ocupatie! ", spune, in schimb, Lucia.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-