Published On: joi, Apr 24th, 2014

VIDEO Barbatul hacuit in curtea casei trebuia sa primeasca 15.000 lei de la fiul sau peste doua saptamani. DECLARATII SOCANTE

Share This
Tags

crimavidindeschidereCadavrul unui batran, in varsta de 76 de ani, a fost gasit miercuri dimineata, in jurul orei 10.30, in curtea propriei case, avand un cutit infipt in gat.  Spiru Oancea, fost vacar, locuia la marginea orasului, in cartierul Vidin, intr-un fost adapost de animale, transformat in locuinta.

Un vecin a descoperit trupul neinsufletit al braileanului, care avea burta spintecata si multiple plagi injunghiate. 

crimavidin5La fata locului a ajuns si fiul braileanului hacuit in propria casa, care nu a dorit sa faca niciun fel de declaratii, interzicandu-i chiar si socrului sau sa stea de vorba cu ziaristii. Din spusele vecinilor, fiul a avut de-a lungul timpului numeroase conflicte cu tatal sau, unul dintre acestea fiind la un pas de a se incheia tragic. Barbatul ucis ar fi vrut sa il loveasca cu o foarfeca pe fiul sau, pe fondul unul conflict mai vechi, legat de un proces.

Tatal si fiul se judecau pentru a imparti o casa din cartierul Brailita. Instanta ar fi decis ca Spiru sa primeasca in proprietate o camera din locuinta, obligandu-l de asemenea pe fiu sa ii plateasca aproximativ 15.000 lei. Cu cateva zile inainte de crima, cei doi vidin uciss-ar fi intalnit pentru a discuta aceasta situatie, la intrevedere participand si un executor judecatoresc. Termenul pana la care fiul trebuia sa ii achite tatalui suma de bani era 15 mai.

Vecinii spun ca dupa ce a aflat hotararea instantei, batranul ar fi fost extrem de suparat, considerand ca i s-a facut o nedreptate.

VEZI DECLARATIILE COMPLETE ALE VECINILOR

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-