Published On: mar, Apr 15th, 2014

VIDEO Afaceri cu florile din cimitir. Se fura florile de pe morminte

1Cimitirul "Sf.Constantin" este pradat in fiecare zi de hotii de flori.

In apropiere de Sfanta Sarbatoarea de Pasti, mai multi braileni au inceput sa curete mormintele apropiatilor si au constat cu stupoare ca florile sadite de ei, lipsesc. Persoane , rau intentionate, se pare ca profita de durerea celor care aducand un omagiu celor plecati dintre noi prin depunerea de flori pe morminte, le fura cu scopul de a face bani. Nemultumirea brailenilor pradati de hotii de flori s-a facut auzita si in randul oamenilor care ingrijesc si curata prin cimitirul municipal, insa toti dau din umeri. Cimitirul este pazit, insa pe timpul noptii paznicii nu pot face fata atacurilor la flori.

"Mie mi-au furat florile din partea cealalta unde este ingopata mama mea. Aveam jardiniere mari, cu totul mi le-a furat. Acum pun panselute in mai multe glastre la sot, poate nu mi le mai fura. Dumnezeu stie, dac-o vrea sa le ia, sa le ia", a declarat o braileanca care curata un mormant.

Angajatii cimitirului cunosc faptul ca oamenii se plang de aceste furturi si recunosc ca Politia da amenzi insa acest fenomen se pare ca ia amploare in preajma sarbatorilor si mai rau de atat, nu poate fi oprit. Acestia mai spun ca hotii intra cel mai probabil prin spatele cimitirului, unde pot sari cu usurinta gardul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-