Published On: mar, Apr 1st, 2014

Unul din talharii condamnati pentru ca a jefuit un taximetrist brailean – dependent de heroina!

toader razvanIonut Razvan Toader, zis “Onei”, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Tanarul in varsta de 26 de ani, impreuna cu un prieten au amentintat cu cutitul si jefuit un taximetrist din Braila. Evenimentul s-a produs pe 25 martie 2013, cand cei doi prieteni au ramas fara bani de etnobotanice. Setea de droguri i-a determinat sa ii sustraga soferului 36 de lei, toti banii care existau la acel moment in taxi.

In data de 17 februarie 2014, Onei a cerut redeschiderea procesului penal. La prima infatisare, procesul a fost amanat pentru citarea petentului și pentru atasarea dosarului de fond.

Ceea ce putini stiu insa, este ca Toader se lupta cu o pedeapsa mai grea decat inchisoarea, dependenta de HEROINA!

In urma cu 3 ani, Onei a ajuns la capatul puterilor. Simtind ca isi pierde prietenii, fratele si chiar sotia, din cauza drogurilor, acesta a apelat la ajutorul unor medici de specialitate, accesand un site de sanatate unde i se ofereau raspunsurile online.

“Ma numesc Ionut si sunt din Braila, sunt in aceasi stare ca si a ta numai ca eu am numai 4 luni de cand iau heroina inj (nr. injectabila) si nu stiu cum sa scap de ea, in astea 4 luni am facut cateva sevrajuri la care am zis ca mor. Va rog sa ma ajutati intr-un fel daca se poate vreau sa ma las de ea ca sincer incep sa-mi pierd prietenii parintii fratele si mai ales sotia nu stiu ce trebuie sa fac ca sa ma las de heroina'', a postat Onei pe site-ul de sanatate.

In prezent Ionut Razvan Toader incearca sa scape de ultimii ani de inchisoare, prin redeschiderea procesului.

Comentarii

comentariu

About the Author