Published On: vin, apr. 11th, 2014

Un galatean a speriat de moarte o femeie dupa ce i-a rupt lantul de la gat!

talharie-furt-lantTanarul se plimba pe strada Ardealului cand si-a vazut victima. A observat ca aceasta purta la gat un lantisor din aur cu medalion si imediat s-a gandit la o metoda rapida pentru a-l sustrage.

A mers in urma ei, dupa care a depasit-o si imediat s-a intors si i-a smuls femeii lantul de la gat. Braileanca nu a avut timp sa reactioneze pentru ca tanarul a si rupt-o la fuga.

Ulterior barbatul a amanetat lantisorul in Galati, la o casa de amanet iar pandantivul l-a vandut la o bijuterie din orasul vecin. Ambele piese din aur au o greutate de 5.39 grame si valoreaza 900 de lei.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de talharie, cercetarile fiind continuate cu acesta in stare de arest preventiv, intrucat Judecatoria Galati a emis impotriva lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea unei alte infractiuni de talharie pe raza municipiului Galati, in prezent aflandu-se incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author