Published On: mie, Apr 9th, 2014

Un elev de la Liceul de Chimie a fugit de acasa. “Nu absenta pentru ca lua bursa!”

Share This
Tags

mihail amza poza articolIeri, in jurul orei 10.00, braileanul Amza Anghel, in varsta de 44 ani, a sesizat la Politie faptul ca fiul sau, Mihail, a plecat in mod voluntar de acasa si nu s-a mai intors. Mihail are 16 ani si este elev al Colegiului Tehnic "C.D.Nenitescu"

Minorul a mai plecat de la domiciliu in urma cu circa doi ani, fara a anunta familia, dar a fost gasit la scurt timp vagabondand prin oras.

La data disparitiei, Mihail era imbracat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, hanorac cu gluga, de culoare bej, si era incaltat cu pantofi negri. Acesta are asupra lui cartea de identitate si certificatul de nastere, si nu sufera de boli psihice sau cronice.

"Pana luni elevul a venit la scoala. Am inteles de la dirigintele sau ca baiatul ar fi avut probleme acasa, tatal l-ar fi prins fumand. Este un elev de nivel mediu, nu absenteaza pentru ca altfel ar pierde bursa", a declarat Vilcu Georgeta, directorul Colegiului "Nenitescu".

Politistii Biroului Urmariri desfasoara activitati specifice pentru depistarea acestuia si incredintarea familiei.

Cine poate oferi date care sa ajute la gasirea tânarului este rugat sa apeleze gratuit numarul unic pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-