Published On: Soare, Apr 13th, 2014

Un brailean la “Romania Danseaza”. CRBL : « N-am dat 2 lei pe el, si-am gresit! »

Elev la Liceul Teoretic “Mihai Sebastian”, Florin Alexandru Martian a participat la emisiunea TV “Romania Danseaza”, difizata pe postul Antena 1. Braileanul l-a facut pe CRBL sa exclame: „N-am dat 2 lei pe el la inceput si am gresit! Omul s-a transformat!”.

poza art florin martianFlorin s-a prezentat cu un numar de popping, dans ce a luat nastere in anii ‘80 si la baza caruia sta contractarea musculaturii, urmata de o relaxare rapida, lasand impresia unui smucituri sau a unui efect de slow motion.

Tanarul le-a marturisit juratilor ca n-a mai dansat niciodata in fata lui public si desi este extrem de timid, a decis sa lase tot deoparte si sa vina la "Romania Danseaza". Florin si-a visat dinainte momentul pe scena super show-ului.

Se antreneaza singur, in garsoniera in care locuieste si nu-si poate urmari miscarile in ansamblu, pentru ca nu are o oglinda mare: „Dansez in doua oglinzi, intr-una imi vad partea de sus a corpului si in cealalta picioarele!”, a spus braileanul la inceputul reprezentatiei.

Cuvintele au fost de prisos in momentul in care si-a inceput dansul. „E cel mai bun popping pe care l-am vazut”, i-a marturist jurata Monica.

Intregul moment va putea fi urmarit deseara, de la 20:30, la Antena 1.


 

Comentarii

comentariu

About the Author

-