Published On: joi, Apr 17th, 2014

Un brailean a castigat Locul I la Olimpiada Nationala de Informatica

infractiuni informaticeSub coordonarea Ministerului Educatiei Nationale, competitia a fost organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita beneficiind de colaborarea mai multor colegii si licee din Slobozia: Colegiul National "Mihai Viteazul", Liceul Pedagogic, Liceul Tehnologic "Al.I.Cuza", Liceul Tehnologic "Mihai Eminescu" si Seminarul Tehnologic. In cadrul festivitatii de premiere desfasurate la Casa de Cultura a Municipiului Slobozia, au fost oferite 35 de premii si medalii elevilor care s-au clasat pe primele locuri ale podiumului.

Olimpiada Nationala reprezinta etapa intermediara in selectia celor mai buni elevi care vor reprezenta Romania in competitiile internationale din domeniu. La finalul probelor de baraj care se vor desfasura in aceste zile, vor fi selectati cei mai talentati elevi cu sanse de performanta pe plan international.

SIVECO Romania a sprijinit competitia din acest an oferind tablete performante de ultima generatie ocupantilor locurilor I pentru fiecare din clasele V-VIII.  Braila a reusit sa ocupe un bine meritat loc I obtinut prin rezultatele lui Radu Tudor , elev al Colegiul National "Nicolae Balcescu" din Braila, in clasa a VIII-a.

Probele de concurs au fost jurizate de o Comisie Centrala formata din profesori si inspectori de specialitate prezidata de prof. univ. dr. Grigore Albeanu.

Comentarii

comentariu

About the Author