Published On: mie, Apr 23rd, 2014

“U” Jolidon Cluj prima echipa calificata in sferturile Cupei Romaniei

Share This
Tags

senocico u jolidon clujAstazi, la Targoviste a debutat competitia Cupa Romaniei la handbal feminin. Evenimentul a fost deschis de meciul dintre CSU Neptun Constanta si U Jolidon Cluj. Cu toate ca in campionat echipele si-au impartit victoriile, 33-25 (18-9) – in tur la Constanta si 31-21 (15-11) in retur la Cluj, U Jolidon pleca cu prima sansa in aceasta partida.

Prima repriza a fost una echilibrata, U Jolidon distantandu-se la cel mult doua goluri, dupa 30 de minute de joc, tabela arata 16-14 pentru echipa condusa de Horatiu Pasca.

In partea a doua a meciului ardelencele au dictat ritmul partidei si s-au distantat usor pe tabela, 22-15 minutul 40, 25-18 minutul 49 ca la final sa castige la o diferenta de 10 goluri, tabela aratand dupa 60 de minute de joc, 33-23.

"Am avut noroc la tragerea la sorti, avem parte de un adversar facil la prima vedere, dar sa nu uitam ca ne-au batut in campionat, la Constanta. Chiar daca ne-am confruntat cu jucatoare accidentate, speram ca pentru Cupa Romaniei sa fie apte", a declarat Cosmin Salajan, directorul sportiv al echipei din Cluj, inainte de partida cu Neptun.

Mihaela Ani Senocico si Florina Chintoan au dus greul pentru formatia clujeana. Cele doua au marcat 20 dintre cele 33 de goluri ale formatiei lor.

In ciuda problemelor financiare care exista la U Jolidon Cluj, handbalistele antrenate de Horatiu Pasca s-au mobilizat si au reusit sa se califice in sferturile de finala, urmand ca maine sa intalneasca SCM Craiova, echipa care astazi a stat.

Vezi AICI programul de la Cupa Romaniei

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-