Published On: vin, Apr 11th, 2014

TUPEU! Parlamentarul care a sedus o procuroare din Braila cere 281.000 lei indemnizatie

Fostul deputat independent Mihail Boldea, avocat de profesie, s-a gandit ca nu ar fi rau ca Parlamentul sa-i dea niste bani pentru perioada in care alesul nu s-a aflat la munca, ci in spatele gratiilor.

Boldea a dat in judecata Camera Deputatilor si a cerut sa i se restituie indemnizatia de parlamentar si suma forfetara, in total 281.000 de lei, care i s-ar fi cuvenit cat timp a fost arestat pentru fraude imobiliare, respectiv martie 2012-noiembrie 2013.

Intr-un raport DIICOT trimis Consiliului Superior al Magistraturii se arata ca fostul deputat Mihail Boldea a sedus-o pe procuroarea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, Mihaela Aghenitei, cei doi petrecand in timpul anchetei, cate 5 ore in birourile sediului DNA Galati.

Surse judiciare au declarat ca procuroarea il chema pe fostul deputat de aproximativ 10 ori pe luna la sediul DNA Galati, in total cei doi vazandu-se in timpul cercetarilor care au durat 7 luni, de 71 de ori. In timp ce DNA il ancheta pe deputatul Boldea intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu de 1 milion de euro, procurorul care se ocupa de caz s-a indragostit de acesta. Mihaela Aghinitei a incercat sa il ajute sa primeasca o pedeapsa mai mica.

Mihail Boldea a respins categoric cele precizate de DIICOT, aratand ca el nu simte nici un fel de atractie pentru femeile in varsta.

Mihaela Aghenitei, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, a fost exclusa ulterior din magistratura de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Motivul excluderii a fost reprezentat de abaterile disciplinare ale procuroarei care ii dadea fostului deputat Mihail Boldea informatii confidentiale din dosarele pe care le instrumenta la DNA Galati, unde era detasata temporar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-