Published On: lun, Apr 14th, 2014

Suporterii au votat. Vezi aici cine este cea mai buna jucatoare de la HC Dunarea

Ada MoldovanIn urma sondajului realizat de Infobraila suporterii au votat cea mai buna jucatoare de la HC Dunarea, Ada Moldovan castigand detasat lupta cu 795 de voturi.

Ada Moldovan a venit la HC Dunarea in 2008, dupa ce petrecuse 4 ani la HCM Roman. In acel an, ea a obtinut cu echipa Romaniei medalia de bronz la Campionatul Mondial Universitar. In 2009, Moldovan a participat cu nationala Romaniei la Cupa Mondiala din Danemarca, unde a castigat medalia de aur, si s-a clasat pe locul 8 la Campionatul Mondial din China.

In 2010, Ada Moldovan a facut parte din echipa Romaniei care a obtinut medalia de bronz la Campionatul European de Handbal Feminin.

Ada Moldovan este de trei ori castigatoare a Trofeului Simona Arghir Sandu. In ianuarie 2012, Consiliul Local Sebes a decis sa-i acorde titlul de Cetatean de Onoare pentru activitatea ei la CSM Sebes, intre 2002-2004.

Anul acesta Ada Moldovan a marcat 113 goluri fiind cea mai buna marcatoare de la HC Dunarea Braila.

La o diferenta destul de mare, in topul preferintelor suporterilor, pe locul II s-a clasat Alina Horjea cu un total de 471 de voturi. Anul acesta Alina Horjea a marcat 105 goluri, fiind a doua marcatoare de la HC Dunarea.

Podiumul a fost incheiat de tanara speranta a Brailei, Gabriela Perianu. Interul brailean a fost votat de 166 de suporteri, ocupand astfel locul III in clasament. Anul acesta, Bebe a marcat 98 de goluri pentru Dunarea Braila fiind astfel cea de-a treia marcatoare de la HC Dunarea.

Urmatoarele doua locuri sunt ocupate de ingerii pazitori din poarta brailenilor Gabriela Dobre si Elena Voicu. Dobre a fost votat de 53 de suporteri in timp ce Elena Voicu a primit 27 de voturi.

Daca in primele 5 locuri intalnim jucatoare vechi de la HC Dunarea Braila, locurile 6 si 7 au fost ocupate de jucatoare transferate in aceasta vara la Braila, insa care au castigat repede simpatia suporterilor. Ramona Farcau, fosta golgetera a Oltchimului a adunat 26 de voturi din partea suporterilor. Cu toate ca nu a mai evoluat in ultimile etape din sezonul regulat, Ramona Farcau este a IV-a marcatoare de la HC Dunarea, inscriind pentru clubul brailean 82 de goluri. Locul VII este ocupat tot de o extrema, Alina Czeczi fiind votata de 9 suporteri. Clasamentul se incheie cu Adina Brot – 7 voturi, Andreea Barbos si Ana-Maria Dragut – 5 voturi, Nicoleta Safta, Andreea Adespii si Nicoleta Esanu – 4 voturi, Lacramioara Stan – 3 voturi si Raluca Irimina – 2 voturi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-