Published On: mar, Apr 15th, 2014

S-a sinucis aruncandu-se in Dunare, imediat dupa ce sotul a internat-o la Sptalul de Psihiatrie

Share This
Tags

Ieri in jurul orei 14.40, Politistii de la Transporturi Navale au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca un cadavru pluteste in apele fluviului Dunarea. Acestia s-au deplasat la fata locului si au scos la mal cadavrul unei femei care plutea blocat sub prova unui ponton. Dupa cercetarile efectuate la fata locului, s-a gasit la mal o poseta in care s-a identificat o carte de alegator. Dorina B,. domiciliata in localitatea Sutesti, de 49 ani s-a aruncat in Dunare dupa ce fusesese internata de sotul ei in urma cu aproximativ o ora la Spitalul de Psihiatrie Sf.Pantelimon. Din declaratiile sotului se pare ca acesta a mers imediat dupa internarea sotiei sa faca cateva cumparaturi, timp in care femeia a fugit din spital si a mers pe faleza orasului unde s-a aruncat in apa.

""Braileanca de 49 ani din comuna Sutesti a fost identificata dupa ce un echipaj care efectua cercetari la fata locului a gasit o poseta pe malul fluviului. Ulterior cadavrul a fost recunoscut de sotul acesteia in persoana Doina B.", ne-a precizat insp.pr. Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

La interventia celor de la Transporturi Navale a sosit si un echipaj al ISU Braila care a scos cadavrul la mal cu o barca pneumatica. Corpul neinsufletit al femeii a fost identificat de sotul acesteia si transportat la Medicina Legala. Pe corpul femeii nu s-au identificat urme de violenta si nu se cunosc motivele pentru care aceasta s-a sinucis.

Comentarii

comentariu

About the Author

-