Published On: joi, Apr 3rd, 2014

Primarul promite mai putini morti pe listele electorale!

simionescu aurelListele electorale din 2014, cel putin in ceea ce priveste alegerile europarlamentare au picat in grija autoritatilor locale. Primarul municipiului considera ca in acest an nu vor exista mari probleme in ceea ce priveste corctitudinea acestor liste.

Aurel Simionescu a marturisit ca listele vor fi actualizate pana in ultimul moment posibil, cu trei zile inainte de alegeri. Daca in aceste trei zile vor exista cazuri de persoane decedate, acestea din urma nu vor mai putea fi operate in listele electorale.

Data trecuta, cand a fost discutia la referendum, noi am avut 11 persoane decedate, care au fost pe lista respective, daca tin eu mine au fost in 29 si ultima operare pe care am facut-o noi a fost in 27. Am fost in regula, ca sa spunem asa. Nu au fost probleme deosebite. Sunt ultimele doua, trei zile care nu se mai pot opera in liste. Deci probabil ca vor fi astfel de situatii, insa nu de ordinul sutelor sau miilor, cum stiti ca au existat cazuri”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

La alegerile anterioare au existat cazuri in numeroase judete ale tarii, unde listele fiind neactualizate, erau pline de cetateni decedati sau adrese care nu mai corespundeau cu actele de identitate refacute.

Comentarii

comentariu

About the Author