Published On: joi, Apr 3rd, 2014

Primarul insista: “Brailenii trebuie sa-si plateasca apa!”

apaIn ciuda faptului ca i-a tot pasuit, ba ca erau sarbatori, ba ca veneau in audiente, primarul Aurel Simionescu le atrage din nou atentia brailenilor, ca mai devreme sau mai tarziu aceste datorii vor fi platite.

“Nu putem sa-i pasuim la nesfarsit. Trebuie sa inteleaga ca atunci cand beneficiezi de un serviciu trebuie sa-l si platesti. Am inteles ca a fost Craciunul. Acum vine Pastele. Trebuie sa existe o cale de esalonare, iar cei de la apa trebuie sa se gandeasca la o varianta sa recupereze banii de la consumatori”, a declarat primarul.

In Braila sunt asociatii de proprietari care au ajuns sa detina restante fabuloase la apa. In opinia primarului acestia trebuiau taxati inca din a treia luna de neplata, astfel incat suma aceasta sa nu devina colosala.

In iarna anului trecut Aurel Simionescu a hotarat sa-I pasuiasca pe rau platnici. La acel moment primarul sustinea: “Iau in calcul sa se amane intreruperea furnizarii apei potabile pana dupa sarbatori, dar diferentiat. Exista o relatie contractuala pe care asociatiile de proprietari o au cu CUP Dunarea. O sa vedem, vom analiza situatia respectiva, dar exista si o nesimtire, scuzati-mi expresia, din partea unor asociatii care vin, semneaza reesalonari de plati si dupa aia, uita. Nu se pune problema ca nu au platit chiar toata suma si ca in loc de 4.000 de lei, au dat 3.800 de lei; nu se plateste nimic! Au semnat reesalonarea si au plecat! Asta este problema pe care o avem”.

Aceasta problema persista. La patru luni de la aceasta declaratie situatia este neschimbata in ceea ce-i priveste pe administratorii cu datorii colosale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author