Published On: lun, Apr 7th, 2014

Politia spune Stop chiulului, dar elevii le fac in ciuda!

elevi chiulangiiDegeaba se straduiesc politistii sa-i disciplineze pe elevii braileni. In ciuda efortului depus de oamenii legii, pentru a-i aduce pe drumul cel bun, elevii continua sa lipseasca nemotivat de la orele de curs, preferand sa frecventeze unitatile de timp cafe-bar, unde isi cheltuiec banii de pachet.

‘‘Vineri, 4 aprilie, politisti de la Biroul Proximitate, din cadrul Politiei Municipiului au actionat in zona unitatilor de invatamant, pentru prevenirea absenteismului scolar, prevenirea si combaterii infractiunilor stradale si mentinerea unui climat de siguranta civica.

Politistii au efectuat controale la 4 societati comerciale situate in apropierea unitatilor de invatamant, au legitimat 10 persoane si au identificat 6 elevi care absentau de la cursuri, fiind atentionati cu privire la modul de comportare’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Oamenii legii au participat la orele de dirigentie a 3 clase de elevi, unde au fost prelucrate teme cu caracter educativ-preventive, au purtat discutii cu 4 factori de conducere ai scolilor si au constatat 3 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 400 de lei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-