Published On: Soare, Apr 6th, 2014

“Pitzi” din Liceul “Panait Cerna”. Vezi aici unde se pozeaza elevele

madalina smymirela mimiLa scoala sau in timpul liber, adolescentele isi imortalizeaza clipele "de fericire", "de iubire" sau "de suparare".

Cum mai toate fetele lucreaza la "portofelul lui tata", la "casa de marcat a lui tata" sau la "fabrica de fericire", nu trebuie sa ne surprinda faptul ca preocuparile de baza ale fetelor sunt unghiile in gel, tigarile, bauturile alcoolice, telefoanele de ultima generatie precum si tinutele cat mai "sexy".

"M-am nascut sa fac fite, nu sa le suport pe ale altora" este descrierea elevei Mirela Mimi din fotografia realizata la marginea unei paduri. 

anca madalina in baieanca madalinaCele mai multe eleve din Liceul Teoretic "Panait Cerna" s-au fotografiat in cele mai intime locatii: dormitor, baie si bucatarie.

Anca Madalina, o eleva apreciata pentru fizicul ei ,nu se jeneaza sa posteze pregatirile din dormitor, inainte de a merge la plaja. Imediat comentariile baietilor nu au ezitat sa apara:"esti bini di tat", "sexy mamasita", "frumoasa mea".

Nelly Nella, o alta eleva indragostita si dezamagita, isi comenteaza propriile poze cu mesaje picante: "Am dat prea multa incredere celor care meritau indiferenta', "Regretele apar intotdeauna mult prea tarziu" sau "Prefer raiul cu un baiat destept decat raiul cu un baiat prost".

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-