Published On: mie, Apr 23rd, 2014

Pestele de la cap se-mpute! Joc mizerabil la Targoviste

Dunarea Braila a intalnit astazi HCM Roman in meciul din optimile Cupei Romaniei. Cu toate ca meciul se anunta unul echilibrat, echipele fiind vecine in clasament, pe teren a existat o singura grupare, HCM Roman. Jocul jalnic al fetelor antrenate de Alexandrina Soare a trimis HC Dunarea acasa.

HCM Roman a jucat exemplar, apararea Dunarii Braila fiind inexistenta, in minutul 5 tabela aratand 3-0 pentru echipa condusa de Florentin Pera. Primul gol al Dunarii vine in minutul 6, prin Perianu. Din minutul 12 cand tabela arata 5-3 pentru echipa lui Pera, HCM Roman a dat nu mai putin de 7 goluri consecutive in timp ce Dunarea Braila rata din orice pozitie, 7m, semicerc sau 9m. Timp de 9 minute, Dunarea Braila s-a chinuit sa marcheze, insa fara nicio sansa. Abia in minutul 21 Moldovan marcheaza cel de-al 4-lea gol, in timp ce Romanul avea deja 12 reusite. Au urmat apoi alte trei goluri consecutive pentru Dunarea, care a mai redus din handicap. Astfel HCM Roman intra cu un avantaj mare la pauza, tabela aratand dupa 30 de minute de joc 15-8.

Partea a doua a meciului a fost identica, pe teren fiind tot HCM Roman si atat. Echipa condusa de Florentin Pera a mentinut diferenta de 7, chiar 8 goluri, pana spre finalul meciului. Jocul haotic, ratarile si apararea slaba a trimis Dunarea Braila acasa, inca din prima zi a Cupei Romaniei, meciul incheindu-se cu scorul de 26-19. HCM Roman merge astfel in sferturi iar Dunarea Braila se intoarce acasa, unde speram ca va pregati mai atent meciurile de play-off, in care va intalni tot HCM Roman.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-