Published On: mar, Apr 22nd, 2014

Peste 20 de grade si ploi! Vezi aici cum va fi vremea pana pe 4 mai!

meteoAdministratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a a temperaturilor si precipitatiilor care se vor inregistra, in fiecare regiune a tarii, in intervalul 21 aprilie – 4 mai.

In Muntenia, regimul termic diurn va oscila de la o medie de aproximativ 22 de grade in primele trei zile spre 19 grade in intervalul 24 – 28 aprilie, pentru ca apoi sa creasca usor la 21 de grade, valoare in jurul careia se va mentine pana la sfarsitul intervalului de prognoza.

Media temperaturilor minime se va incadra intre 8 si 11 grade, iar diferentele de la o noapte la alta vor fi foarte mici, in special in a doua saptamana de prognoza, cand vor fi relativ constante, in jurul valorii de 9 grade.

Intre 23 si 30 aprilie va ploua temporar, iar probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse si, posibil, mai importante cantitativ va fi in jurul datei de 23 – 25 aprilie, precum si in zilele de 26, 27 si 29 aprilie. Dupa 30 aprilile, sansele de ploaie vor diminua treptat.

Pe litoral, in intervalul 23 – 30 aprilie, ploile de scurta durata se vor semnala sporadic, in aproape fiecare zi, cu o probabilitate mai mare de aparitie pe arii mai extinse in 24 – 25 aprilie, 27 si 29 aprilie. Dupa data de 30 aprilie, sansele de ploaie se vor diminua treptat.

Comentarii

comentariu

About the Author