Published On: lun, Apr 7th, 2014

Dumitru Dragomir a fost retinut. Au avut loc perchezitii la sediul LPH si la locuinta fostului presedinte.

Share This
Tags

dumitru dragomirUPDATE: Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost retinut de procurorii bucuresteni, luni, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Anchetatorii au facut perchezitii, luni dimineata, la sediul Ligii Profesioniste de fotbal si la locuinta fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmand informatia si afirmand ca politistii nu i-au spus ce cautau.

Politistii au facut perchezitii la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal.

In acest dosar de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani au fost facute perchezitii si la locuinta fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, suspectat ca ar fi incasat un comision important in contextul vanzarii drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I.

"Din informatiile obtinute pana in acest moment, se pare ca, in perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi savarsit infractiuni in legatura cu vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Prejudiciul estimat este de trei milioane de euro", se arata intr-un comunicat de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-