Published On: joi, Apr 24th, 2014

Partidul Noua Republica vrea 2 europarlamentari, “calitatea este mai importanta decat cantitatea”. Nu si la urne!

florin draganIn cadrul conferintei de presa, Florin Dragan, vicepresedinte al Partidului Noua Republica a recunoscut ca nu are un prag impus de centru vis-a-vis de voturile pe care trebuie sa le stranga organizatia braileana la alegerile europarlamentare, cu toate astea, partidul pe care il reprezinta spera sa obtina 2 europarlamentari. Cu doar 1004 membrii, Dragan considera ca este mai importanta calitatea acestora, decat cantitatea.

“La ultima numaratoare aveam 1004 membrii, cu grad diferit de implicare. Tinta noastra este sa avem 2 europarlamentari. In functie de strategia partidului, vom avea o serie de intalniri directe cu oamenii sau o sa mediatizam mesajul, astfel inacat el sa ajunga la votanti”, a declarat Florin Dragan.

Alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru Partidul Noua Republica, fiind primul scrutiny in care acestia candideaza sub propria sigla, fara a face parte din vreo alianta politica.

“Este important pentru Noua Republica, atat la alegerile de acum, cat si la cele din toamna, sa isi creasca notorietatea. Principala problema a partidului nostru este lipsa de notorietate, nu lipsa de incredere. Din sondajele pe care le-am facut, stam bine la capitolul incredere, insa nu stam bine la capitolul notorietate”, a adaugat Dragan.

Noua Republica incearca sa revolutioneze modelul de campanie electorala, acestia bazandu-se doar pe mesajul puternic care va fi transmis electoratului.

“Nu cantitatea conteaza, indiferent cat de multi ar fi, conteaza gradul de implicare. Conteaza calitatea membrilor pe care ii ai. Eu nu cred in modelul asta de organizare, cu activisti de partid. Eu va spun ca am participat la evaluarea unui partid care in urma alegerilor avea 7 organizatii care nu au adus niciun vot”, a adaugat Florin Dragan.

Comentarii

comentariu

About the Author