Published On: joi, Apr 10th, 2014

Ovidiu Nechita (PNL) spune ca e pregatit sa ii ia locul lui Stancu la sefia CJ: “Sunt pregatit de orice”

Share This
Tags

ovidiu nechita PNLVicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, spune ca este pregatit sa ii ia locul sefului CJ, Gheorghe Bunea Stancu, in cazul in care acesta va fi suspendat din functie. Aceasta a fost reactia liberalului dupa ce a fost intrebat de posibilitatea ca presedintele CJ Braila sa fie declarat incompatibil.

Nechita a declarat in cadrul unei conferinte de presa, organizata la sediul partidului, ca este "pregatit de orice" si ca a stiut din momentul in care a fost ales in functia de vicepresedinte al CJ "care sunt problemele".

"Din momentul in care am fost ales in aceasta functie (n.r. vicepresedinte CJ) am stiut care sunt probleme si sunt pregatit de orice. Nu am o problema sa preiau conducerea CJ. Sunt pregatit de orice", a precizat Nechita.

De cealalta parte, liderul liberalilor braileni, senatorul Catalin Boboc, a mentionat ca presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, mai are "cel putin doi ani de mandat, asta daca nu se gandeste sa candideze din nou".

Comentarii

comentariu

About the Author