Published On: mie, Apr 2nd, 2014

Nu ii este frica de nimic! Vezi aici de unde a avut tupeu sa fure hotul

politiaDaca hotii cu ‘‘vechime in domeniu’’ si-au largit aria de actiune, ajungand sa fure si din judetele vecine, un brailean s-a gandit ca va da lovitura vietii sale dupa ce a gasit o noua tinta.

S. Cornel in varsta de 44 de ani din satul Urleasca a crezut ca o sa se imbogateasca daca va da urmatoarea spargere intr-o biserica. Zis si facut, astfel, in noapte de 26 spre 27 martie, braileanul a spart geamul bisericii din localitatea Surdila Greci si a sustras din interiorul lacasului de cult suma de 350 de lei.

In urma cercetarilor amanuntite, politistii au stabilit ca braileanul se mai face vinovat de alte doua furturi comise din biserici.

‘‘Politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au continuat sa desfasoare cercetari intr-o cauza privind un furt comis in noaptea de 26 spre 27 martie si l-au identificat pe S. Cornel in varsta de 44 de ani, domiciliat stabil in satul Urleasca, comuna Traian, si fara forme legale in comuna Sutesti. Acestuia i s-a stabilit ca, in noaptea amintita, a spart un geam de la biserica din localitatea Surdila Greci si din interior a sustras 350 de lei. Totodata, s-a mai probat ca, in noaptea de 15 spre 16 martie si in noaptea de 14 spre 15 martie, acesta a comis alte doua furturi din biserica situata in localitatea Satuc, comuna Galbenu, dar si din cea amplasata in localitatea Filipesti’’, a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-