Published On: mie, Apr 2nd, 2014

Ne batem in ring pentru un loc la Mondiale. Robert Jitaru cu sanse sa reprezinte Romania la CM

jitaru* Jitaru poate reprezenta Romania la Mondiale daca va castiga meciul cu Nicusor Ciobanu *

Joi, 3 aprilie, la Bucuresti are loc meciul pentru titularizarea in lotul national de tineret. In ring vor urca Robert Jitaru, de la CSM Braila si Nicusor Ciobanu de la SCM Bacau.

Unul dintre cei doi va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale de la Sofia, de peste doua saptamani.

Nicusor Ciobanu, in varsta de 18 ani este cel mai bun rezultat al scolii de box din Bacau, un sportiv de mare valoare, campion in ultimii ani la categoria sa de greutate, ocupant al locului 5 la ultimile Campionate Europene.

Robert Jitaru, pugilist legitimat la CSM Braila si antrenat de George Pertea si Gigi Moise a iesit in 2013 campion national la juniori.

La inceputul anului 2014, la Cupa Romaniei, Robert Jitaru a fost vedeta competitiei. Chiar daca acesta este primul an al sau la tineret, Jitaru a reusit sa-i invinga pe cei mai valorosi pugilistii din tara, la categoria sa de varsta.

Robert Jitaru s-a intalnit in acest an, in ring, cu Nicusor Ciobanu, braileanul castigand meciul si fiind desemnat detinatorul Cupei Romaniei la categoria 56 kg. Sportivul de la CSM Braila are maine sansa de a castiga din nou in fata lui Ciobanu, urmand sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial din Sofia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-