Published On: mar, Apr 22nd, 2014

MACELUL de la Rebel: Conflictul a pornit de la o fata. Politia a ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Dragos si Claudiu sunt in afara oricarui pericol

Share This
Tags

club rebelConflictul in urma caruia doi campioni la lupte libere au fost injunghiati in clubul Rebel a fost declansat de un schimb dur de replici intre unul dintre tineri si o fata, au precizat pentru Infobraila, surse din randul anchetatorilor. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi il cunosteau pe atacator.

Dragos Bounegru, in varsta de 21 de ani, s-ar fi certat cu o fata pe care o cunostea, moment in care prietenii tinerei au intervenit, provocand scandalul care a dus la injunghierea celor doi luptatori.

Dragos Bounegru (foto 1), in varsta de 21 de ani, si Marian Claudiu Udrea (foto 2), in varsta de 19 ani, au fost injunghiati, duminica dimineata, in clubul din centrul Brailei. Ambii tineri sunt campioni la lupte libere, obtinand de-a lungul anilor numeroase medalii la campionatele de profil. In acest moment, Dragos si Claudiu sunt in afara oricarui pericol, fiind internati in spital.

Dragos BounegruConform declaratiilor profesorului Sorin Meca, directorul LPS Braila, Claudiu practica inca luptele libere, participand de curand la o competitie nationala, insa Dragos Bounegru ar fi renuntat la sport.

Saptamana aceasta, Claudiu trebuia sa participe la Campionatul National Individual de Juniori, desfasurat in perioada 25-27 aprilie, la Tulcea.

Tanarul de 19 ani, elev in clasa a-XII-a la Liceul cu Program Sportiv, se afla internat la Spitalul "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Claudiu a ajuns la spital cu o puternica hemoragie interna si cu "multiple placi taiate, intepate" in plamanul stang, iar Dragos a fost diagnosticat cu "plaga taiata hematoracic stang nepenetranta".

Politia a ridicat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, fiind de asemenea audiate toate persoanele implicate, inclusiv cele doua victime, aflate pe patul de spital.

Purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor, ne-a declarat ca Politia avea sub observatie clubul Rebel, in noaptea de Inviere, cunoscandu-se faptul ca localul a fost, de-a lungul anilor, scena multor conflicte sangeroase.

Claudiu UdreaDimineata, in jurul orei 06.00, la finalul programului, ar fi izbucnit un conflict intre grupul de tineri si alti petrecareti. Altercatia s-a lasat cu imbranceli, iar victime au cazut doi sportivi de performanta, fiind injunghiati. Tinerii au cazut secerati intr-o balta de sange, in timp ce un al treilea brailean, de 26 de ani, injunghiat si el, s-a facut nevazut in haosul creat.

Sportivii au cazut secerati intr-o balta de sange, in timp ce un al treilea brailean, de 26 de ani, injunghiat si el, s-a facut nevazut in haosul creat.  Luptatorii spun ca acesta ar fi fost agresorul. Cel de-al treilea tanar injunghiat a fost externat astazi din spital.

Posibilul agresor a fost gasit de o patrula a Politiei la cateva strazi departare de Clubul Rebel si dus spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-