Published On: Soare, Apr 20th, 2014

MACEL la Clubul Rebel, in noaptea de Inviere: Doi campioni la lupte, injunghiati in centrul Brailei

Share This
Tags

club rebelLa Braila a curs sange in Noaptea de Inviere. Doi campioni nationali la lupte libere, au fost injunghiati cu bestialitate intr-un club din centrul Brailei.

Cazul Cosma se putea repeta, duminica dimineata, in clubul Rebel, situat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la doar doi kilometri de sediul Politiei Braila.  

Dupa ce au luat Lumina Sfanta, mai multi tineri braileni au petrecut in club, inconjurati de mai multe sticle de alcool. Dimineata, in jurul orei 06.00, la finalul programului, ar fi izbucnit un conflict intre grupul de tineri si alti petrecareti. Altercatia s-a lasat cu imbranceli, iar victime au cazut doi sportivi de performanta.

Cei doi campioni la lupte libere, Dragos Bounegru, in varsta de 20 de ani, si Marian Udrea, in varsta de 19 ani, au fost injunghiati de mai multe ori. Tinerii au cazut secerati intr-o balta de sange, in timp ce un al treilea brailean, de 26 de ani, injunghiat si el, s-a facut nevazut in haosul creat. Luptatorii spun ca acesta ar fi fost agresorul.

Bounegru si Udrea, ambii cu un palmares bogat la competitiile nationale de lupte libere, au fost transportati la Spitalul Judetean cu multiple plagi injunghiate la nivelul toracelui si a membrelor, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale, starea sa fiind grava.

Posibilul agresor a fost gasit de o patrula a Politiei la cateva strazi departare de Clubul Rebel si dus spital pentru a primi ingrijiri medicale.

In fata clubului, un autoturism al unei brailence a cazut victima furiei scandalagiilor, fiindu-i sparta luneta.

Politistii braileni efectueaza cercetari, tanarul despre care cei doi luptatori spun ca ar fi agresorul fiind audiat.

Localul a fost de-a lungul anilor scena unor conflicte sangeroase intre tineri, marea majoritate membri ai unor grupari interlope din oras.

In 2010, doi tineri au primit o bataie sora cu moartea dupa ce au incercat sa o apree pe o fata, agresata pe ringul de dans, iar in aprilie 2011, un brailean, in varsta de 26 de ani, a ramas fara un ochi, dupa ce a fost injunghiat de Georgian Oprea, zis "Cocuta", pe scarile clubului Rebel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-