Published On: vin, Apr 18th, 2014

Infrangere in primul meci de play-out pentru CF Braila

cf braila - rapid suceavaVineri, au inceput turneele de play off si odata cu acestea si emotiile formatiilor aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

In Liga a II-a, seria Est, CF Braila, locul al treilea in clasamentul de start al turneului play out,  si a evoluat pe teren propriu in compania echipei de pe pozitia a patra, Unirea Târlungeni.

Meciul se anunta a fi unul de mare interes, insa brailenii s-au vazut invinsi dupa 90 de minute de joc. Singura faza a meciului a avut loc in minutul 5, atunci fiind marcat si primul gol. Marcas centreaza, Elek, nemarcat la 6 metri, reia cu capul si inscrie, 0-1.

Cu toate ca era finalul partidei, in minutul 92, oaspetii au mai inscris odata dupa ce Frunza pierde o mingea la mijlocul terenului, Pop scapa singur cu portarul si inscrie din interiorul careului la coltul lung, 0-2.

In cadrul turneului play out din Liga a III-a, vineri de la orele 17.00 Conpet Ciresu, locul al doilea, va juca tot pe Municipal in compania echipei de pe pozitia a cincea, Rapid Fetesti.

CF BRAILA – UNIREA TARLUNGENI  0-2

Arbitru: Ionut Coza (Cernica); Asistenti: Daniel Hulubei (Vaslui) si Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

Braila: Comanescu – Petean, Ignat, L. Ivan, Necoara – M. Dima, R. Neagoe, Ochia, Frunza (cpt.) – C. Rosu, Cl. Ionescu

Rezerve: Leu – Spiridon, Ad. Câmpeanu, Stingaciu, Cr. Vlad, Babatie, Olenic

Antrenor: Alin Pânzaru

Tarlungeni: D. Stamatin – Vlasceanu, R. Barbu, Tatarciuc, Frincu – Antoche, Brujan (cpt.), S. Marin, Marcas – Elek, Sz. Antal

Rezerve: Nagy – Dobrea, Dumbrava, Iaru, M. Pop, Al. Neculai, A. Postolache

Antrenor: Laszlo Balint

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-