Published On: joi, Apr 3rd, 2014

INCREDIBIL! Tu i-ai vota sa te reprezinte in Parlamentul European?

descărcare (1)Unul din independentii acceptati de BEC este un adevarat personaj. Se numeste Iulian Pericle Capsali si afirma ca reprezinta ortodoxia. Barbatul are 9 copii pe care ii creste intr-un apartament cu 3 camere. Capsali este decis sa reprezinte familia si ortodoxia in Parlamentul European si, desi nu stie prea bine cu ce se mananca politica, este decis sa interzica avortul.

Un alt candidat independent acceptat de BEC este Peter Costea, un roman neoprotestant din SUA, care este de altfel chiar cel care l-a determinat, indirect, pe Capsali sa se inscrie in cursa.

descărcare (2)“Nascut in Bihor, Peter Costea profeseaza avocatura in Houston, Texas in drepturile civile si dreptul muncii. Dupa absolvirea liceului in Arad, in 1978 Peter Costea a plecat in Statele Unite ca refugiat, dobandind cetatenia americana in 1985. A urmat programe de educatie academica in universitati prestigioase ale Americii”, se arata pe site-ul candidatului.

Cireasa de pe tort este insa un candidat, reprezentant al sexului frumos. BEC a acceptat si o alta candidata independenta la alegerile europarlamentare. Este vorba despre Corina Ungureanu, fosta gimnasta care a cunoscut celebritatea deopotriva vietii sportive si celei extrasportive. Corina Ungureanu a surprins acum cativa ani cand a pozat pentru revista Playboy in ipostaze incendiare.

corina ungureanuSi daca tot nu am reusit sa va uimim ce ziceti de cateva locuri in care sa puteti face sex, sau sa va iubiti?

Constantin Titian, care nu este la prima experienta electorala a fost acceptat de BEC. In anul 2012 el a candidat pentru un loc de deputat intr-un colegiu bucurestean si cu acel prilej promitea „spatii locative unde sa se iubeasca, sa faca sex si sa se bucure de linistea caminului”.

Comentarii

comentariu

About the Author