Published On: joi, Apr 17th, 2014

Inca un criminal dupa gratii! Daniel Nistor l-a omorat in bataie pe tatal iubitei lui

crima romanuTragedia s-a produs la sfarsitul anului trecut, pe 20 noiembrie, cand cearta s-a incins intre Daniel Nistor si iubita lui Mihaela S. Barbatul, care este cunoscut cu tulburari psihice a batut-o si a tuns-o pe femeie in urma conflictului. Desi sufera de epilepsie, Nistor in varsta de 38 de ani, consuma zilnic alcool, iar starea lui mentala se agrava de la zi la zi. Femeia vazand ca nupoate avea un trai decent a parasit locuinta conjugala si s-a refugiat la tatal ei, Vasile Toma in varsta de 60 de ani.

Tanara nu avea de unde sa stie ca gestul ei il va impinge pe Nistor la fapte incredibile. Vazand ca jumatatea lui nu mai este de gasit, tanarul a inceput sa o caute si a mers direct la locuinta batranului.

O patrula de Ordine Publica, care circula prin zona a reusit sa-l salveze pe Vasile Toma din pumnii nervosi ai celui care urma sa-i fie ginere. Conflictul s-a finalizat cu o amenda care l-a enervat si mai tare pe Nistor. De data aceasta, pumnii si picioarele l-au bagat in coma pe batran. Dupa aceasta clipa de nebunie, recidivistul a parasit locuinta lui Vasile Toma, insa s-a intora cateva ore mai tarziu pentru a-I ameninta pe vecini. Nistor a aruncat cu pietre in geamurile vecinilor si a produs ce-l de-al treilea scandal in doar cateva ore.

Dupa bataia primita, Vasile Toma a mai fost tinut in viata cateva zile doar cu ajutorul aparatelor. La data de 27 noiembrie 2013, acesta a fost declarat decedat.

Considerandu-se nebun, Nistor a incercat sa iasa basma curata din acest caz, insa crima este inca pedepsita in Romania. Medicii si procurorii au cerut obligarea inculpatului la un tratament sever, insa nu inainte de pronuntarea sentintei judecatoresti!

Comentarii

comentariu

About the Author