Published On: joi, Apr 3rd, 2014

In sfarsit, primarul si prefectul se intalnesc! Vezi aici despre ce este vorba!

simi si prefectulPrimarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a solicitat o intrevedere cu prefectul Brailei, Vasilica Vilcu. Edilul a marturisit ca discutia se va axa pe alegerile europarlamentare si intocmirea listelor electorale.

“O sa avem astazi o discutie, eu am solicitat sa facem aceasta discutie pentru ca trebuie sa fim cu un pas inainte in municipiu, tinand cont de faptul ca populatia este mai mare si porblemele apar mai repede”, a declarat Aurel Simionescu.

Primarul considera ca atunci cand vii la conducerea unei institutii cu care nu ai nicio legatura este normal sa existe si stangacii. Simonescu a marturisit ca a purtat o discutie in acest sens cu subprefectu Catalin Gosu, pe care l-ar fi sfatuit sa coopereze la buna desfasurare a sedintelor comune.

“A mai fost si o convocare ISU prin SMS cand nu era o urgenta. Cand vine valul peste noi, atunci sigur este o urgenta, cand discutam despre faptul ca baltestea apa, ea balteste(…) cred ca sunt doar niste stangacii de inceput, pe care sper ca doamna prefect le va rezolva”, a declarat edilul. 

Comentarii

comentariu

About the Author