Published On: Soare, Apr 6th, 2014

In linie dreapta pentru Cupa Romaniei. Fara Perianu, Farcau si Safta in meciurile de pregatire

hc dunarea brailaDupa un cantonament intens la Fundata, jucatoarele de la HC Dunarea Braila au reintrat la antrenament in Sala Polivalenta. Soarta a facut ca HC Dunarea sa joace atat in Cupa Romaniei cat si in play-off cu HCM Roman. Daca pana la play-off mai este o luna de zile, Cupa Romaniei se apropie cu pasi repezi.

Conducerea clubului Dunarea Braila a programat pentru saptamana viitoare cateva meciuri de pregatire.

Primul adversar al Dunarii, va fi liderul Seriei de Este al Diviziei A, CSM Slobozia, meciul urmand sa aiba loc la mijlocul saptamanii viitoare, in Sala Polivalenta «Danubius».

La sfarsitul saptamanii, handbalistele antrenate de Alexandrina Soare vor face deplasarea la Ploiesti acolo unde vor juca partide amicale cu CSM Ploiesti, CSM Bucuresti si Corona Brasov.

Pentru aceste meciuri de pregatire, Alexandrina Soare nu se va putea baza pe jucatoarele Nicoleta Safta, care este la lotul de tineret, Gabriela Perianu, accidentata in ultima etapa si Ramona Farcau accidentata in meciul de la Deva. La Dunarea Braila s-a alaturat si fosta extrema de la Galati, Carmen Gheorghe, transferul urmand sa se finalizeze in aceasta saptamana.

Daca Gabriela Perianu va putea evolua atat la Cupa Romaniei cat si in play-off, urmand sa poarte o masca de protectie pe fata, Ramona Farcau este inca incerta pentru finalul de sezon.

Primul meci oficial al Dunarii Braila va avea loc la Cupa Romaniei, competitie care are loc in perioada 23-27 aprilie, la Tragoviste. Vezi aici programul Cupei Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-