Published On: joi, apr. 10th, 2014

HC Dunarea a castigat lejer amicalul cu CSM Slobozia

poza handbal* HC Dunarea Braila – CSM Slobozia 32-23 (15-12) *

Joi, in Sala Polivalenta Danubius, HC Dunarea Braila a disputat un meci amical cu echipa divizionara, CSM Slovozia. Fara aportului Gabrielei Perianu, care nu si-a revenit complet dupa accidentarea din meciul cu HCM Baia Mare, Alexandrina Soare a cautat alta solutie pe postul de inter. Antrenorul celor de la Dunarea Braila a dat sansa tuturor jucatoarelor de a evolua in aceasta partida. Din lot au mai lipsit, pe langa Gabriela Perianu, Ramona Farcau, inca nerecuperata, si Nicoleta Safta care este la lotul de tineret. Partida a fost de bun augur pentru jucatoarele de la HC Dunarea care se pregatesc in aceasta perioada pentru Cupa Romaniei dar si pentru play-off. Daca prima partida a fost cat de cat echilibrata, tabela aratand la pauza 15-12, in partea a doua a jocului brailencele s-au distantat castigand lejer meciul cu scorul de 32-23.

Marti, 15 aprilie, tot in Sala Polivalenta, HC Dunarea Braila va mai disputa un meci amical, de aceasta data in compania echipei CSM Ploiesti. De asemenea brailencele vor face deplasarea la Ploiesti, la finalul saptamanii viitoare, unde vor mai disputa cateva meciuri de pregatire cu echipa condusa de Musi.

Primul meci oficial al Dunarii Braila va avea loc la Cupa Romaniei, competitie care are loc in perioada 23-27 aprilie, la Tragoviste.

Comentarii

comentariu

About the Author

-