Published On: lun, Apr 28th, 2014

Gigi Becali A IESIT din inchisoare! Nu este o gluma. Becali a ajuns in localitatea Ovidiu din Constanta

Share This
Tags

BECALIGigi Becali a iesit, luni dimineata, din Penitenciarul Poarta Alba, anunta Ziare.com. Patronul Stelei nu a fost eliberat, ci a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi.

Sursa citata spune ca Becali a fost transportat in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata Academia lui Hagi.

Finantatorul Stelei nu ar fi fost pus la "munca de jos", ci a luat in primire un birou amenajat special pentru el, in care isi va desfasura activitatea de-acum inainte.

"Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti", a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei, pentru Ziare.com.

Gigi Becali se afla incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

El a incercat sa iasa din puscarie pentru a munci inca de la inceputul acestui an, atunci cand Academia Hagi a solicitat penitenciarului un numar de detinuti pentru diverse munci.

Becali nu a fost selectat in primul "lot" de condamnati care au ajuns sa munceasca in cadrul academiei din Ovidiu, insa sansa i-a suras acum.

Finantatorul campioanei este transportat dimineata la locul de munca, lucreaza fara a fi supravegheat de gardienii inchisorii si se intoarce seara in celula, mai precizeaza Ziare.com.

Reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba nu au putut fi contactati pana in acest moment pentru a confirma informatia. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-