Published On: mar, Apr 29th, 2014

Gh.Chiru face pronosticuri la europarlamentare: “La PP-DD este un dezastru!”

Chiru 7In cadrul conferintei de presa, vicepresedintele PNTCD, Gheorghe Chiru a prezentat o serie de rezultate posibile, pe care le vede in urma rezultatelor la alegerile din 25 mai.

In ceea ce priveste PNTCD, Chiru ar fi multumit daca partidul ar atinge pragul de 5%, in ciuda faptului ca nu a reusit sa atraga membrii din localitatile judetului care sa transita mesajul lor in teritoriu.

“PSD-ul va lua un rezultat foarte bun, 35 – 40%. PNL-ul poate lua un 10 – 12%. PDL-ul va avea o problema, va fi sub 10%. PMP-ul nu stiu daca va trece pragul de 5%. Noi ne batem sa scoatem media nationala. Eforturile noastre de un an de zile aproape ca nu se regasesc in teritoriu. Eu sper sa luam 5%. Ne-ar place sa atingem pragul asta, care este un lucru foarte bun”, a declarat Chiru.

In opinia lideruui PNTCD, partidul care va avea cele mai mari probleme este PP-DD. Gheorghe Chiru considera ca de cand a plecat el s-a ales praful de acest partid.

“PPDD-ul, de la cum l-am lasat eu pana in momentul asta este intr-o deriva continua. Acolo un singur om, doi fac treaba. Eu i-am adus in partid. Nu cred ca fac pragul de 5% si ei. Este dezastruos de la 23%, sau cat au avut ei. Pentru partidul asta chiar este un dezastru”, a declarat Gheorghe Chiru.

Comentarii

comentariu

About the Author