Published On: mie, Apr 30th, 2014

George Vacariu s-a spanzurat duminica, dar a fost gasit luni. Militarul a lasat un BILET DE ADIO de 9 pagini in care spune de ce s-a sinucis

Share This
Tags

George Vacariu1Ofiterul brailean George Vacariu, in varsta de 31 de ani, gasit spanzurat intr-o padure din judetul Vrancea, luni dimineata, si-a pus capat zilelor in dupa-amiaza zilei de duminica, au declarat pentru Infobraila surse din randul anchetatorilor. Trupul barbatului a fost zarit de un localnic, luni dimineata, aflat in trecere prin zona padurii de la marginea localitatii vrancene Vidra.

Vacariu, capitan la Unitatea Militara 1294 din cadrul Garnizoanei Braila, si-a luat viata din cauza problemelor personale, acesta nemaigasindu-si linistea dupa divortul prin care a trecut dupa intoarcerea din misiunea in Afganistan, la mijlocul anului trecut. Tanarul a lasat familiei un bilet de adio de noua pagini, gasit de anchetatori pe bancheta din dreapta fata a autoturismului marca Ford.

Desi nu a explicat clar in cele 9 pagini, pe care le-a scris inainte de a-si atarna gatul in streang, motivul pentru care a recurs la acest gest, anchetatorii spun ca divortul i-a cauzat militarului o depresie extrem de puternica, pe care nu a mai putut-o depasi.

Masina-VacariuIn masina proprietate personala, abandonata la aproximativ 200 de metri de locul in care s-a spanzurat, George a lasat ultimele randuri scrise, cartea de identitate, mai multe chei, telefonul mobil, dar si portofelul in care s-a gasit o suma de bani.

George Vacariu a fost in misiune in Afganistan, in perioada decembrie 2012-iunie 2013, divortand dupa ce s-a intors in tara.

George VacariuMilitarul a parasit domiciliul inainte de Pasti, spunandu-i mamei sale ca pleaca la o manastire din Vrancea.  Disparitia a fost sesizata la Politie abia pe data de 23 aprilie, in ziua de Sf. Gheorghe, cand ofiterul isi serba ziua onomastica.

Braileanul a absolvit Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", in anul iulie 2006, ca sef de promotie, cu media generala 9,20. Barbatul a fost elev al Liceului Teoretic "Panait Istrati".

Comentarii

comentariu

About the Author

-