Published On: joi, Apr 3rd, 2014

George Pertea: “Calificarile pentru Mondiale s-au jucat in culise”

jitaruJoi, 3 aprilie, la Bucuresti a avut loc meciul pentru titularizarea in lotul national de tineret. In ring au urcat Robert Jitaru, de la CSM Braila si Nicusor Ciobanu de la SCM Bacau.

Cei doi pugilisti s-au mai intalnit in finala Cupei Romaniei, din februarie de la Braila, cand sportivul antrenat de Gigi Moise si George Pertea l-a invins pe bacauan.

Joi, lucrurile au stat cu totul altfel, bacauanul Nicusor Ciobanu avand meciul castigat inca din culise. Dupa o evolutie buna a sportivului brailean, arbitrii au stricat viitorul unui tanar foarte talentat si au dictat 3-0 pentru bacauan.

Antrenorul George Pertea a declarat imediat dupa meci ca astazi a realizat cine ii e prieteni si cine nu, si ca in ciuda piedicilor care i se pun el va continua sa isi faca treaba si sa lupte pentru a obtine rezultate notabile.

"Din pacate am pierdut. Calificarile pentru mondiale s-au jucat in culise. In ring a fost doar un sportiv, Robert Jitaru, dar daca asa s-a vrut, asta e. Eu impreuna cu Gigi Moise suntem multumiti de cum a boxat. Am crezut ca am prieteni dar s-a demonstrat ca sunt dusmani”, a declarat George Pertea, pentru Infobraila.

Cu toate ca astazi, boxul brailean a avut de pierdut in fata celui din Bacau, antrenorii de la CSM Braila nu fac pasul inapoi si vor muncii in continuare pentru a obtine rezultate.

"Niciodata nu o sa fac pasul inapoi atat timp cat am sprijinul Federatiei Romane de Box, directorului de la CSM Braila, Marian Neta si al autoritatilor locale si am sa demonstrez alaturi de colegii mei si de sportivi ca putem face treaba mult mai buna decat altii. Am ramas dezamagit astazi de cei pe care ii credeam prieteni, insa acest lucru ma ambitioneaza si mai mult. Le urez bafta la mondiale", a incheiat George Pertea.

Robert Jitaru a pierdut astazi sansa de a reprezenta Romania la Mondiale, Nicusor Ciobanu fiind cel care va pleca la Mondialul de la Sofia. La eveniment a fost prezent presedintele FR Box, Leonard Doroftei alaturi de cei doi vicepresedinti si de mai multi membrii ai Federatiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-