Published On: vin, Apr 4th, 2014

FOTO Vezi AICI cine este PRIMUL brailean arestat la domiciliu

dorian nistorAutor a 10 furturi din societati comerciale, braileanul Dorian Nistor a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Masura este prima de acest gen dispusa de judecatorii braileni de la intrarea in vigoare a Noului Cod Penal.

Instanta de judecata a dispus la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Braila masura preventiva a arestului la domiciliu pentru inculpatul Dorian Nistor, in varsta de 33 de ani, din Braila, pentru o perioada de 30 de zile.

Arestul la domiciliu este o masura preventiva care a aparut  la 1 februarie 2014, odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Penal si a noului Cod de Procedura Penala.

Dorian Nistor va fi in arest la domiciliu in perioada 2 aprilie – 1 mai 2014 pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat. Infractorul este acuzat ca a patruns pe timp de noapte in incinta mai multor societati comerciale aflate pe Soseaua Buzaului, Calea Calarasilor, strada 1 Decembrie, B-dul Dorobantilor, B-dul Independentei si Calea Galati. Acesta ar fi patruns cu ajutorul unor chei potrivite si ar fi sustras bunuri si bani, creeand astfel un prejudiciu de 8.020 lei. Dorian Nistor sustragea laptop-uri, baterii acumulator si articole de imbracaminte.

doriandorian nistor2In momentul retinerii, politistii probasera faptul ca hotul sustrasese suma de 269 lei, patru laptop-uri, doua baterii acumulator si mai multe articole vestimentare.

Suspectul a fost retinut timp de 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila.

In prezent, el se afla in arest la domiciliu, in conformitate cu dispozitiile noului Cod de Procedura Penala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-