Published On: joi, Apr 3rd, 2014

FOTO Tineretul democrat mananca chipsuri iar conducerea delicatese la restaurant

Dupa publicarea unui articol in editia de ieri a Infobraila, se pare ca "mai marii" din PDL s-au sesizat si au oferit material pentru continuarea articolului. Staff-ul PDL-ist, mai precis chiar presedintele partidului, Alexandru Nazare a impartasit apropiatilor sai ieri seara, in jurul orei 23.00, gusturile culinare. Probabil din pricina programului foarte incarcat, Nazare nu reuseste sa manance la timp si astfel ne anunta ca tarziu in noapte reuseste sa serveasca cina. 

nazare cina

"Late dinner" cum a fost denumita portia de mancare din farfuria postata pe o retea de socializare denota faptul ca acestuia ii plac mancarurile fine, el servind o bucata de friptura acompaniata de branza frantuzeasca cel mai probabil si cateva felii de gogosar. 

Asemanator fetelor de liceu care se comporta copilareste atunci cand isi posteaza pe paginile personale ceeea ce fac in anumite momente, asa si Nazare ne-a demonstrat prin cele 47 de like-uri primite pentru fotografia impartasita colegilor din PDL, ca avea nevoie de complimente de genul "pofta buna". Cineva mai acid i-a comentat faptul ca ne aflam in Postul Pastelui, insa parlamentarul nu s-a obosit sa dea o replica.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-