Published On: lun, Apr 7th, 2014

FOTO Sora fotbalistului Chipciu, o braileanca frumoasa foc. Handbalista la Liceul Sportiv

bianca si alex chipciubianca chipciu2Sora fotbalistului brailean Alexandru Chipciu, care activeaza in prezent la Steaua, este tot sportiva. Eleva a Liceului cu Program Sportiv, Bianca are 17 ani, o gingasie aparte si din ce in ce mai multi admiratori datorita frumusetii sale.

Handbalista pe postul inter stanga, in grupa lui Alexandru Viorel la junioare I, Bianca Chipciu provine dintr-o familie de sportivi, tatal ei fiind fost fotbalist la Braila, iar fratele ei fotbalist de performanta.

bianca chipciu3bianca chipciu

"Una din cele mai bune eleve, cu medii peste 9.50, inteligenta ca si nivel intelectual, lucru reflectat si in activitatea sportiva", ne-a declarat antrenorul echpei de junioare, Alexandru Viorel.

Bianca este o jucatoare de baza a echipei in care activeaza, medaliata la campionatele nationale, de doua ori vicecampioana nationala la junioare dar si  locul III la aceste competitii.

"Daca va continua cu acest sport, handbalul, cu siguranta va face cariera. Ea se trage dintr-o familie de sportivi, bine inchegata si foarte seriosi", a mai precizat antrenorul Biancai.

Seriozitatea, munca si dorinta de performanta sunt atuurile ei ca si jucatoare, lucruri care o vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste.

Comentarii

comentariu

About the Author

-