Published On: joi, Apr 3rd, 2014

FOTO Credeti ca cele mai frumoase eleve sunt in “ARTE”? Relatii complicate si talente nebanuite

Tocmai fiindca Braila este un oras renumit pentru multitudinea de fete frumoase, ne-am gandit sa le prezentam pe cateva dintre ele. Fara pic de vulgaritate, frumusetea naturala definindu-le, am ales Liceul de Arte « Hariclea Darclee », vestit pentru talent contopit cu aspect fizic placut.

silvia stanciu articolCea care a facut mai multe sedinte foto cu fotografi locali precum Daniel Kitu, Jimmy Dots, Rarees BMX, Cristiana Malcica, este Silvia Stanciu. Eleva a Liceului de Arte « Hariclea Darclee » este pasionata de actorie si cocheteaza in timpul liber cu obiectivul aparatului foto, ea fiind considerata in randul liceenilor « un model in devenire ».

madalina cutescuMadalina Cutescu este una dintre cele mai frumoase fete din oras pentru ca este “practic perfecta”. Tanara nu are nevoie de machiaj, « naturala este mai frumoasa decat multe fete. Are tenul curat si un zambet adorabil”. Eleva s-a nascut la Chisinau si vorbeste patru limbi straine: rusa, franceza, engleza si spaniola.

andreea viluDespre eleva Andreea Vilu se spune ca ar fi « deosebit de frumoasa si talentata, complet lipsita de fite ». Cineva bine intentionat a scris pe un blog despre relatia acesteia cu Robert Tanase, tipul care a parasit-o pe Florina Pandrea, elitistul care si-a gasit « perechea potrivita, prima la care pare ca tine cu adevarat si nu doar o expune ca pe un fel de trofeu, pentru a demonstra ca are succes la femei. Andreea Vilu este o fata – poate exact ceea ce-i lipsea lui Robert », afirma blogger-ul.

alexandra mihaela curteO pictorita in devenire, Alexandra Mihaela Curte, are 18 ani si un har deosebit. Eleva executa portrete si chiar se poate mandri ca uneori talentul ei este rasplatit material.

cristina andreea

Cristina Andreea, eleva la clasa a XII-a C, este invidiata de multe colege pentru frumusetea fizica. Impatimita a shopping-ului, Cristinei ii place sa-si posteze pe pagina personala fotografii cu colegii de liceu.

diana beschiaO alta moldoveanca frumoasa, de data asta din Vaslui este Diana Beschia. La cei 18 ani ea cocheteaza cu actoria, avand mai multe spectacole la care a luat parte.

ionela chelesPasionata de dans, Ionela Cheles este o roscata cu ochii albastri. Ii place sa iasa in oras cu colegii de liceu si se pozeaza adesea alaturi de acestia cu mare drag. Ionela este buna prietena cu Silvia Stanciu.

meirosu ana-mariaAna-Maria Meirosu, o satena cu ochi albastri, eleva despre care se discuta in liceu ca se « imbraca bine » si ca este sociabila.

alina nicoleta pascuDansatoare innascuta, Alina Nicoleta Pascu este din localitatea Sutesti. S-a adaptat rapid la trend-urile modei din Braila si a fost acceptata in anturajul fetelor mai sus prezentate. Blondinei ii place sa se imbrace adesea in negru, acesta fiind o culoare care o prinde bine.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-