Published On: joi, Apr 10th, 2014

Firma de Exercitiu pentru elevi

firmeColegiul Economic “Ion Ghica”  a participat la Targul Regional  al Firmelor de exercitiu , editia a III a organizat  in parteneriat  cu Universitatea  “Constantin Brancoveanu” Braila . La acest eveniment  au participat firme de exercitiu de la liceele economice si tehnologice din Braila, Tecuci, Galati, Ianca, Insuratei si Buzau. Participarea la un astfel de targ este o noua provocare pentru firmele de exercitiu. Intalnirea unor parteneri de afaceri si comunicarea directa cu acestia este posibila numai prin intermediul targurilor de afaceri.

Elevii pot participa in mod real la negocieri, invata sa faca afaceri si isi dezvolta increderea in fortele proprii.  Experienta de a conduce direct negocierile si de a dezvolta spiritul de echipa se pot exersa cu succes numai in cadrul unui targ al firmelor de exercitiu.

Firmele de exrcitiu participante au fost evaluate dupa urmatoarele criterii : “Cel mai atractiv stand “, “Cea mai buna promovare” ( prin catalog si material promotionale), “Cea mai buna prezentare multimedia”.

In urma evaluarii efectuate de catre comisia de evaluare a carui presedinte a fost directorul BancPost Braila, Vasilica Anghel,  Colegiul Economic “Ion Ghica”  a obtinut  urmatoarele premii: Premiul I  FE AXIA NET COMMUNICATION SRL , coordonatori prof.ec. Istrate Camelia si prof. ec. Istrate Catalin,  reprezentata de elevii clasei a XI a A , Paraleu Marian, Toica Stefan, Cheles Florin, Rusu Mihaela, Sufletel Iolanda, Iconaru Andreea, Stanciu Claudiu; Premiul III FE ROADELE NATURII SRL, coordonatori prof. ec. Zemeili Elena si prof. ec. Leiciu Narcisa, reprezentata de elevii clasei a XI a E , Chirita Cristian Iulian, Chiorcea Andra, Chirvase Cristina, Ciutacu Nicoleta, Hodorogea Emanuel, Nisipeanu Alexandra, Nutu Liviu Sorin.

Aceste rezultate au rasplatit eforturile elevilor si profesorilor coordonatori.  

Comentarii

comentariu

About the Author

-