Published On: mar, Apr 1st, 2014

E OFICIAL. EXCLUSIV Gheorghe Tadici si-a dat demisia de la nationala!

Share This
Tags

Tadici 2Selectionerul Gheorghe Tadici a luat hotararea de a renunta la functia pe care o detine la Nationala Romaniei. Cu toate ca se specula faptul ca din vara acesta va pleca, se pare ca decizia selectionerului a venit mult mai devreme. Revenit la nationala in vara anului 2012, Tadici avea ca obiectiv calificarea echipei la Jocurile Olimpice.

Se pare ca in urma sedintei care a avut loc la Baia Mare, inainte de meciul cu Germania, s-a iscat un adevarat scandal. Un subiect care a incins atmosfera la nationala a fost soarta selectionerului Gheorghe Tadici, care conform noii conduceri nu are voie sa fie antrenor si la o echipa de club. Practic, Tadici este in momentul de fata antrenor si la echipa de club HC Zalau si la nationala Romaniei.

"S-a votat ca antrenorul echipei nationale sa nu mai aiba apartenenta de nici o echipa de club. Si eu am votat pentru acest lucru. Nu voi renunta la echipa de club, HC Zalau. Pacat ca plec tocmai acum cand rezultatele au inceput sa apara. Acum vor veni altii si se vor bucura de munca mea si rezultatele pe care le vor obtine cu echipa", a declarat Tadici.

Cu toate ca s-a vehiculat numele Marianei Tarca si a danezului Jakob Vestergaard, momentan conducerea FRH nu a luat decizia cu cine va fi inlocuit Gheorghe Tadici.

 

Pacaleala de 1 Aprilie

Comentarii

comentariu

About the Author

-