Published On: Soare, Apr 20th, 2014

EXCLUSIV Dragos si Claudiu, campioni nationali la lupte libere, injunghiati in clubul Rebel. Claudiu a fost operat la Galati

Share This
Tags

Dragos BounegruDragos Bounegru (foto 1), in varsta de 21 de ani, si Marian Claudiu Udrea (foto 2), in varsta de 19 ani, au fost injunghiati, duminica dimineata, in clubul Rebel din centrul Brailei. Udrea este elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv.

Ambii tineri sunt campioni nationali la lupte libere, obtinand de-a lungul anilor numeroase medalii la campionatele de profil. De exemplu, in 2012, Claudiu a obtinut argintul la Cupa Romaniei la lupte, competitie rezervata juniorilor.

Claudiu UdreaConform declaratiilor profesorului Sorin Meca, directorul LPS Braila, Claudiu practica inca luptele libere, participand de curand la o competitie nationala, insa Dragos Bounegru ar fi renuntat la sport.

Tanarul de 19 ani se afla internat la Spitalul "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Claudiu a ajuns la spital cu o puternica hemoragie interna si cu "multiple placi taiate, intepate" in plamanul stang.

La Braila a curs sange in Noaptea de Inviere. Doi campioni nationali la lupte libere, au fost injunghiati cu bestialitate intr-un club din centrul Brailei.

Cazul Cosma se putea repeta, duminica dimineata, in clubul Rebel, situat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la doar doi kilometri de sediul Politiei Braila.  

Dupa ce au luat Lumina Sfanta, mai multi tineri braileni au petrecut in club, inconjurati de mai multe sticle de alcool. Dimineata, in jurul orei 06.00, la finalul programului, ar fi izbucnit un conflict intre grupul de tineri si alti petrecareti. Altercatia s-a lasat cu imbranceli, iar victime au cazut doi sportivi de performanta, fosti elevi ai Liceului cu Program Sportiv.

Cei doi campioni la lupte libere, Dragos Bounegru, in varsta de 20 de ani, si Marian Udrea, in varsta de 19 ani, au fost injunghiati de mai multe ori. Tinerii au cazut secerati intr-o balta de sange, in timp ce un al treilea brailean, de 26 de ani, injunghiat si el, s-a facut nevazut in haosul creat. Luptatorii spun ca acesta ar fi fost agresorul.

Bounegru si Udrea, ambii cu un palmares bogat la competitiile nationale de lupte libere, au fost transportati la Spitalul Judetean cu multiple plagi injunghiate la nivelul toracelui si a membrelor, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale, starea sa fiind grava.

Posibilul agresor a fost gasit de o patrula a Politiei la cateva strazi departare de Clubul Rebel si dus spital pentru a primi ingrijiri medicale.

In fata clubului, un autoturism al unei brailence a cazut victima furiei scandalagiilor, fiindu-i sparta luneta.

Politistii braileni efectueaza cercetari, tanarul despre care cei doi luptatori spun ca ar fi agresorul fiind audiat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-