Published On: Soare, Apr 6th, 2014

Esti somer? Infobraila iti prezinta lista locurilor de munca vacante in Braila

SOMERI - MUNCA STRAINATATETi-ai pierdut de curand locul de munca? Somajul nu te va ajuta la nesfarsit. Daca esti inregistrat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca poti opta pentru unul din job-urile prezentate.

Lista locurilor de munca prezentate de AJOFM cuprinde job-uri pentru o categorie larga de persoane, astfel incat, fiecare somer sa poata avea o noua sansa.

Pentru functia de administrator financiar dosarele urmeaza sa fie depuse pana la data de 8 aprilie 2014, concursul urmand sa se desfasoare in data de 12 mai. Conditiile de participare sunt: minim 7 ani vechime, studii superioare de lunga durata si cel putin 3 ani de vechime in invatamant. Dosarele se depun la sediul Colegiului National “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila.

In ceea ce priveste locurile de munca fara concurs de admitere, lista este destul de stufoasa: agent comercial, agent de securitate, ajutor de maistru croitor, alpinist utilitar, asistent de farmacie, barman, bucatar, coafor, cofetar, confectioner de articole textile, frizer sau femeie de serviciu. Pentru mai multe detalii, somerii sunt rugati sa se adreseze consilierilor din cadrul AJOFM Braila.

Casa Judeteana de Pensii Braila angajeaza consilier in administratia publica. Depunerea dosarelor se face pana la data de 16 aprilie, la sediul institutiei. Concursul va fi sustinut in data de 28 aprilie, iar conditia obligatorie este vechimea de cel putin 5 ani, in domeniu.

Si Primaria municipiului Braila angajeaza consilier juridic cu grad profesional de asistent. In acest caz, termenul limita de depunere a dosarelor este de 14 aprilie, concursul urmand sa se desfasoare in ziua de 25 aprilie. Conditia de participare este vechimiea de cel putin un an.

Comentarii

comentariu

About the Author