Published On: vin, Apr 18th, 2014

Doua victorii pentru Dunarea Braila in partidele amicale de la Ploiesti

Dunarea Braila a disputat in pauza competitionala mai multe partide amicale cu CSM Slobozia si CSM Ploiesti. Daca in fata liderului din Divizia A, CSM Slobozia, brailencele au castigat detasat, in partida cu echipa condusa de Dumitru Musi, din Sala Polivalenta, fetele antrenate de Alexandrina Soare abia au obtinut un egal.

Joi si vineri, HC Dunarea a mai disputat doua meciuri cu CSM Ploiesti, de aceasta data in deplasare. Ambele meciuri au fost castigate de brailence. In partida de joi, meciul s-a incheiat cu scorul de 27-24 dupa ce la pauza tabela arata 12-12, golurile fiind marcate de: Moldovan -7, Horjea- 7, Czeczi – 4, Adespii -2, Irimia -2, Gheorghe -2, Barbos- 1, Dragut 1, Brot -1.

Vineri dimineata, HC Dunarea a mai disputat o partida amicala cu echipa condusa de Musi, dupa 60 de minute de joc tabela aratand 29-28, la pauza scorul fiind de 15-11 pentru brailence. In aceasta partida au marcat: Horjea – 6, Dragut – 6, Moldovan – 4, Czeczi – 4, Gheorghe – 3, Adespii -3, Barbos – 2, Brot – 1.

Dupa aceste meciuri de pregatire, HC Dunarea intra in linie dreapta pentru partidele din Cupa Romaniei, echipa antrenata de Alexandrina Soare urmand ca marti, 22 aprilie sa faca deplasarea la Targoviste.

Primul meci din Cupa Romaniei se disputa miercuri de la orele 18.00 cand HC Dunarea intalneste HCM Roman, partida fiind transmisa in direct de Digisport.

Comentarii

comentariu

About the Author

-