Published On: mie, Apr 9th, 2014

DOAR LA BRAILA se putea intampla! Experienta “altfel” a unor copii aflati in vizita la Zoo: Curve la doi metri de grupurile de elevi

curva2curva copii"Scoala Altfel” s-a transformat intr-o experienta nefericita pentru elevii si profesorii care au ales sa viziteze Gradina Zoologica din Braila.

Ajunse la fata locului, cadrele didactice au fost nevoite, cu o oarecare retinere, sa le explice elevilor ce faceau tinerele care se aflau vis-a-vis de Gradina Zoologica. 

Trei prostituate faceau "autostopul" chiar in fata Zoo, unde se aflau zeci de elevi din ciclul gimnazial. In timp ce un profesor de biologie le vorbea copiilor despre animalele salbatice aflate, tinerele care isi vand trupul pe Soseaua de Centura mimau sexul si vorbeau vulgar.

Vremea frumoasa sau aglomeratia din parcarea Gradinii Zoologice le-a indemnat pe prostituate sa-si paraseasca locatiile "traditionale" si sa caute clienti la doar cinci metri de locul in care elevii unor scoli brailene participau la activitatile din cadrul "Scolii Altfel"..

"Ce face fata aia acolo? De ce face semne la masini?”, s-a auzit o voce din grupul de copii veniti sa viziteze Zoo. Reactia profesoarei a fost una extrem de departe de adevaratul raspuns: “Probabil ca asteapta un maxi-taxi!".

In zilele calduroase, femeile de moravuri usoare parasesc locatiile de la intrare in statiunea Lacu-Sarat sau de la OMV Soseaua Buzaului si indraznesc sa-si faca aparitia in locuri populate. Se pare ca Parcarea Gradinii Zoologice a devenit "locul de munca" al tinerelor.

Tinand cont de faptul ca oamenii legii stiau de “Saptamana Altfel”, Politia si Jandarmeria, fiind si ele implicate in diferitele activitati extra-scolare, primesc nota 4 pentru ca au lasat micutii din scolile brailene sa fie martorii unor astfel de experiente.

Comentarii

comentariu

About the Author