Published On: lun, Apr 7th, 2014

Divort in lumea mondena! Vezi cuplul care si-a spus “Adio”

valentina si cristi boureanuCristian Boureanu si Valentina Pelinel au depus actele de divort. Anuntul a fost facut de politician, pe pagina personala de Facebook.

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel au decis sa puna punct casniciei lor. Politicianul a anuntat, luni, pe pagina personala de Facebook, ca el si sotia sa au depus actele de divort.

"Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort", a scris Boureanu pe site-ul de socializare.

Politicianul a spus ca decizia de a pune punct mariajului a fost luata de comun acord si a tinut sa-i multumeasca Valentinei pentru momentele frumoase traite împreuna.

"Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a precizat acesta.

Boureanu a precizat ca atat el, cat si fotomodelul, doresc sa pastreze discretia si ca nu vrea sa dea mai multe detalii.

In februarie 2014, jurnalistii de la Focus Monden aruncau bomba potrivit careia Valentina Pelinel si Cristi Borcea ar fi avut o aventura. Potrivit acestora, Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Mihaelei, cu care Valentina era buna prietena.Cristian Boureanu a infirmat zvonurile cum ca sotia lui l-ar fi inselat, insa a spus ca nu este imposibil ca el si Valentina sa puna capat mariajului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-