Published On: lun, Apr 7th, 2014

De ziua lor, medicii braileni au ales sa nu isi mai trateze pacientii

cearsafuri spitalUn caz fara precedent s-a petrecut la Braila. Un pacient cu probleme urologice cronice a fost trimis astazi acasa de catre medicii de la Spitalul Judetean Braila.

Intrucat durerile resimtite de acesta erau foarte mari, Dorin Banica s-a prezentat in cursul zilei de astazi la UPU Braila.

Pentru ca 7 aprilie este declarata Ziua Mondiala a Sanatatii cadrele auxiliare nu lucreaza, insa restul personalului este obligat sa fie prezent la datorie. Cu toate acestea, pacientul a fost trimis acasa, fiind sfatuit sa-si administreze singur un tratament. ‘‘Pentru ca ma simteam foarte rau, m-am deplasat de urgenta la UPU Braila, unde speram sa primesc ajutor de specialitate. Pe holurile spitalului nu era decat o asistenta de la care am aflat ca in toata unitatea spitaliceasca nu este decat un medic ortoped, iar eu trebuia sa fiu consultat de urolog. Am fost trimis acasa de catre asistenta, in timp ce imi explica ca astazi este Ziua Mondiala a Sanatatii’’, a declarat pentru Infobraila, Dorin Banica.

Cadrele medicale care ar trebui sa acorde pacientilor ajutorul de specialitate si-au luat ‘‘liber’’, timp in care bolnavii sunt trimisi acasa. Braileanul a fost sfatuit de catre asistenta sa isi administreze singur un tratament si sa revina in cursul zilei de maine.

Comentarii

comentariu

About the Author

-