Published On: mar, Apr 29th, 2014

Daniel Constantin, reconfirmat in fruntea PC

mihai danutRomexpo a gazduit sambata, 26 aprilie, Congresul extraordinar al Partidului Conservator, in cadrul caruia a fost realeasa structura de conducere a formatiunii. Astfel, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a fost sustinut si votat din nou pentru functia de presedinte PC de catre aproape 2700 de delegati. La eveniment au fost prezenti 50 de conservatori braileni, delegatie condusa de presedintele organizatiei judetene a PC, senatorul Mihai Danut.

In cadrul Congresului au fost votate cele patru functii din structura de conducere a partidului. Daniel Constantin a fost reales presedinte al Partidului Conservator, deputatul Damian Florea a fost reales in functia de secretar general, Vasile Nistor si-a reconfirmat functia de presedinte executiv, iar primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost reales prim-vicepresedinte.

Dupa votarea noii structuri de conducere si incheierea lucrarilor Congresului Extraordinar al Partidului Conservator, delegatii braileni au participat si la lansarea candidatilor aliantei PSD, PC si UNPR pentru alegerile europarlamentare, Maria Grapini reprezentand conservatorii pe un eligibil loc 5.  In cadrul intalnirii, la cererea lui Daniel Constantin si Gabriel Oprea, premierul Victor Ponta a anuntat ca se va lupta pentru a ajunge la Cotroceni daca decizia PSD si a partenerilor va fi aceasta.

Comentarii

comentariu

About the Author